Välkommen till Swedish Open - Sommarens höjdpunkt i Båstad

 

Ingen sommar är längre helt komplett utan spännande spel och tjusigt mingel i vackra Båstad. Vi är såklart på plats och vill gärna se dig där som vår gäst.

I år består Båstad-veckan enbart av herrtävlingen som spelas 15-22 juli. Skistar Swedish Open bjuder som vanligt på både starka internationella spelare som Fabio Fognini, Fernando Verdasco och ev Stan Wawrinka liksom svenska utmanare där Elias och Mikael Ymer står längst fram i leden. Och fler toppnamn är på väg in. Du följer den senaste utvecklingen på swedishopen.org.

Som "Official IT Supplier" har vi återigen nöjet att välkomna dig och din familj till förstklassig tennisunderhållning en av följande dagar:

Onsdag 18 juli (familjedag) då vi ser den spännande andra omgången.

Torsdag 19 juli som startar med ett spännande seminarium runt dagens kommunikationsutmaningar kl 8-12 på förmiddagen. Separat program kommer.

Lördag 21 juli (familjedag) då vi ser semifinaler i dubbel och singel samt avslutar  med den sprakande tennisgalan på kvällen.

Onsdag och lördag samlas vi på förmiddagen till en presentation av dagens evenemang, följd av en lättare lunch. Därefter är det tennis på centrecourten som gäller, sedd från de allra soligaste platserna.

Vi hoppas att du har möjlighet att delta, och ser fram emot ditt svar på pyramid.se/tennisv  eller via det bifogade svarskortet.

Vi behöver ditt svar senast 1 juni. Först till kvarn gäller... 

Vi ses i Båstad!

Med vänlig hälsning,

Pyramid Communication AB


Ulf Vanselius