Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2022 13 jun
Välkommen till sommarens hetaste seminarier i Båstad

Båstad-veckorna närmar sig med ett rekordstarkt startfält i både dam- och herrveckan (läs mer på nordeaopen.se).

Varför ska vi då vara sämre? Vi har samlat ett antal av Nordens ledande experter inom varumärken, kommunikation och digitala lösningar för att ge inspiration och handfasta råd inför hösten.

Som vanligt kör vi två förmiddagar följt av lunch och tennis:

  • Torsdag 7 juli / Brand day. Lyssna på insikter från Google, Alfa Laval och ESS om hur du möter dagens utmaningar och kommunicerar smartare och bättre. Du får kloka råd om hur du både når interna och externa målgrupper och driver rätt beteende och beslut. Och om du inte har provat hur du kan förutse företagets framtida försäljning genom Share-of-Search är det definitivt läge nu.
  • Torsdag 14 juli / Digital day. Lär dig mer om de senaste trenderna inom webbteknik och hur vår digitala framtid ser ut. Du får du insikter om hur du kan skapa affärsnytta genom att utnyttja digitala kanaler och funktioner på ett smart sätt. Och hur du konverterar besökarna på din site för att omvandla dem till prospects.

Kort och gott ett startfält värdigt ATP-tourens bästa turnering.
Ladda ner inbjudan här och anmäl dig idag. Antalet platser är begränsat.

Välkommen!
Pyramid, Petra och Graal

Ulf Vanselius

tag