Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2021 20 dec
Pyramid och Webbyrån Petra – båda nominerade till Årets Byrå 2022

För sjuttonde året i rad är reklambyrån Pyramid nominerad till en topplacering i tävlingen Årets Byrå som genomförs av analysföretaget Regi i samarbete med bl a Resumé. I samma tävling är Webbyrån Petra nominerad i klassen ”Digital 25-50 mkr”.

Årets Byrå utser bästa byrå i 16 kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit från kunderna. 132 byråer klarade kvalificeringskraven och har betygsatts genom flera tusen kundbedömningar

– Självklart är vi glada för nomineringarna, säger Ulf Vanselius, CEO för Pyramid, Petra och Graal. Det är fantastiskt att båda våra byråer återigen är bland de bästa i Sverige inom sina respektive kategorier. Vi håller Helsingborgs fana högt!

– Pyramid har placerat sig i toppskiktet av tävlingen de senaste sjutton åren. 2018 utsågs vi till Årets Byrå för andra gången och 2021 kom vi på 2a plats. I år tävlar Pyramid åter i den största klassen för reklambyråer (byråintäkt >50 mkr), fortsätter Ulf Vanselius. Vi har en lång rad topplaceringar, är Sveriges högst rankade B2B-byrå och i år hoppas vi självklart att bli Årets Byrå igen.

– Webbyrån Petra har varit nominerade under samtliga verksamhetsår och utsågs 2014 till ”Årets digitala byrå”. Även Petra har tagit ett kliv upp i storlek och är återigen är nominerad till en topplacering avslutar Ulf Vanselius.


Läs mer om Årets Byrå på

https://www.aretsbyra.se/nominerade-byraer-i-arets-byra-2022/

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 26 eller ulf@pyramid.se.

Pyramid är Sveriges mest internationella reklambyrå med drygt 40 av Nordens största företag som kunder. Drygt 50% av företagets intäkter faktureras utanför Sverige. 
Digitalbyrån Petra, ett systerbolag till Pyramid, utvecklar kreativa och affärsdrivande digitala kommunikationslösningar, för webb, sociala medier med mera. I undersökningen Årets Byrå har Pyramid sexton år i rad rankats som Sveriges bästa byrå inom business-to-business och utsågs 2018 till Årets Byrå. Pyramid, Petra och Graal har tillsammans drygt 60 anställda och finns i Helsingborg.


Ulf Vanselius

tag