Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2021 15 jan
Peter Torstensson ny Strategic Advisor på varumärkesbyrån Graal

Från januari 2021 är Peter Torstensson, före detta Informationsdirektör och ansvarig för Alfa Laval-koncernens globala kommunikationsavdelning, engagerad som Strategic Advisor för varumärkesbyrån Graal, systerbolag till digitalbyrån Petra samt B2B-byrån Pyramid.

– I rollen som Strategic Advisor kommer Peter att arbeta med strategisk varumärkes- och kommunikationsutveckling i projekt för befintliga såväl som för nya kunder, kommenterar Ulf Vanselius, CEO för Pyramid, Petra och Graal. Vi har som ambition att bygga Europas ledande B2B-grupp och där passar Peters kompetens och profil perfekt in.

– Alfa Laval är ett fantastiskt framgångsrikt globalt företag som, förutom att erbjuda teknologiskt ledande produkter, lyckats bygga ett av världens starkaste varumärken inom B2B. Dessutom har Alfa Laval framgångsrikt digitaliserat avsevärda delar av verksamheten, t ex säljer man vissa produkter via egna e-handelsplattformar, men även via Amazon och Alibaba, summerar Ulf Vanselius.

– Graal, såväl som Pyramid och Petra har ambitionen att bli ledande inom sina respektive områden och är i en spännande utvecklingsfas som jag ser fram emot att vara en del av säger Peter Torstensson. Under mina drygt 20 år i koncernledningen för Alfa Laval har jag arbetat med många av de utmaningar som svensk exportindustri står inför; från att integrera förvärv till att konsekvent och uthålligt repositionera ett varumärke – från det historiska Alfa Laval, dvs doften av svensk ladugård till ett modernt, högteknologiskt och kundorienterat varumärke som präglas av hållbarhet och innovationskraft inriktat på energi, marin, livsmedel och vatten.

För mer information kontakta
Ulf Vanselius, CEO för Pyramid, Petra och Graal
ulf@pyramid.se
0705-163370

Peter Torstensson, Strategic Advisor
Graal Brand Agency
ap.torstensson@gmail.com
0709-337231

Pyramid, Petra och Graal är Sveriges mest internationella kommunikationsgrupp med 30 av Nordens största företag som kunder. Drygt 50% intäkterna faktureras utanför Sverige.

Pyramid, Petra och Graal har tillsammans drygt 60 anställda med huvudkontor i Helsingborg.

Ulf Vanselius

tag