Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2015 07 apr
Pyramid stärker varumärkeskompetensen

Den 2 april började Tomas Bäckefjord på Pyramid som Account Director och expert inom strategisk varumärkesutveckling.

Tomas har en gedigen och mångårig erfarenhet av varumärken och strategisk kommunikation, inom både B2B och B2C. Bland de företag och varumärken som Tomas arbetat med återfinns bl a AGA-Linde, Alfa Laval, Alfdex, Anoto, Bluetooth, Ericsson, Höganäs, Perstorp, Tetra Pak och Trelleborg. Tomas återvänder till Pyramid med erfarenheter från att bl a ha varit byråledare på Injectum och Borstahusen och är sedan många år lärare och handledare på IHM Business School. Han kommer närmast från Navigator och en roll som kommunikationsstrateg.

– Vi är självklart glada att få välkomna Tomas tillbaka efter 13 år utanför Pyramid, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Tomas kunskaper och färdigheter inom varumärkesbyggande och kommunikationsstrategi kommer ytterligare att stärka Pyramids position som den ledande B2B-byrån i Sverige.

– Pyramid är redan idag starkast i Sverige på att utveckla och implementera varumärkesstrategier i internationella B2B-företag, säger Tomas Bäckefjord. Dessutom finns Sveriges bästa webbyrå Petra i koncernen, vilket säkrar det digitala erbjudandet när det gäller effektiva kommunikationslösningar.

Det jag förhoppningsvis kan bidra med är dels min erfarenhet från ett stort antal olika branscher och företag, dels min förmåga att identifiera olika företags unika konkurrensfördelar och utifrån det skapa positionerande kommunikation kring deras erbjudande.

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på tel 042-38 68 26 eller mail ulf@pyramid.se

Pyramid är Sveriges mest internationella reklambyrå. Drygt 60% av företagets intäkter kommer från kunder som verkar i Europa och USA. Exempel på kunder är Alfa Laval, ASSA ABLOY, Bluetooth, DIAB, HemoCue, Hiab, JBT Corporation, Kalmar, NIBE, Ruukki, SSAB, Sandvik, Sulzer, Tetra Pak and Valmet.
I undersökningen Årets Byrå har Pyramid nio år i rad rankats som Sveriges bästa byrå inom business-to-business.

Pyramid och systerbyrån Petra har tillsammans ca 50 anställda och finns i Helsingborg.

Ulf Vanselius

tag