Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2014 21 jul
Pyramid blir huvudsponsor för Helsingborg Open Helsingborg Open är den svenska Europatourtävlingen (LET) i golf för damer som i fjol kom till Vasatorp och genomfördes under succéartade former. Närmare 30 000 åskådare kom till banan och tävlingen seglade direkt upp som den rankingmässigt tredje största i Europa. I år spelas tävlingen den 4-7 september på Vasatorp med en rad svenska och utländska stjärnor i startfältet, bl a Caroline Hedwall och Laura Davies.

Från 2014 har Lagardère Unlimited Scandinavia AB tagit över tävlingen från Svenska Golfförbundet. Nysatsningen innebär en förstärkning av startfältet, ny sponsorstrategi med bl a flera större seminarier samt aktiviteter för hela familjen. Pyramid Communication AB kommer att vara, s k ”Presenting partner”, för tävlingen.

– Vi har varit samarbetspartner till Swedish Open i Båstad i 13 år och sett turneringen växa till ett fantastiskt evenemang. Sedan i vintras är vi också partners till Lagardère Unlimiteds golfsatsning Nordea Masters som blev en stor succé, konstaterar Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Nu gör vi denna storsatsning på damgolf och Helsingborg, som vi tycker är värda ett stort internationellt evenemang.

– De svenska golfdamerna har hög internationell status och är Europalagets nyckelspelare i Solheim Cup. En förstklassig Europatourtävling på damsidan i Sverige är också en viktig injektion för att inspirera alla juniorer som lever med drömmen att nå toppen. Och Helsingborg är, precis som vi själva, så internationella man kan bli i Sverige. Vi ser fram emot en fantastisk vecka för våra kunder, alla helsingborgare och alla golfentusiaster från när och fjärran, avslutar Ulf Vanselius.

För mer information, kontakta Ulf Vanselius, VD på Pyramid på tel 042-38 68 26 eller mail ulf@pyramid.se

Ulf Vanselius

tag