Taggmoln


Kvalitetssäkring, Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, lågkonjunktur, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, kvalitet, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, metodik, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, Nordea Masters, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, erfarenhet, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2014 31 maj
Medius väljer Pyramid som partner för fortsatt expansion

Medius är ett svenskt mjukvaruföretag som tillhandahåller lösningar som syftar till att ge förstklassigt stöd för affärsprocesser. Med lång erfarenhet och hög kompetens levererar Medius IT-lösningar inom elektronisk fakturahantering och affärssystem.

Medius är ett snabbväxande IT-bolag med kunder över hela världen. Företaget har idag 250 anställda som arbetar från kontor i Sverige (HK), Norge, Danmark, Polen, Nederländerna, USA, Malaysia och Australien.

– Pyramid visade sig bäst svara upp mot våra krav på en digital och strategisk kommunikationspartner. De har rätt kompetens och resurser för att stödja vår fortsatta internationella expansion, säger Fredrik André, global marknadschef på Medius.

– Uppdraget ligger helt i linje med vår kompetensprofil, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Vi ser fram emot ett nära samarbete där vi får förmånen att ta en aktiv roll i utvecklingen av ett så internationellt och expansivt företag som Medius.

Arbetsgruppen på Pyramid består av Emma Nilsson (projektledning), Patrik Vult von Steyern och Maggie Crusell (copywriting), Anna Wiedner (AD) samt Ulf Vanselius (strategi).

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på tel 042-38 68 26 eller mail ulf@pyramid.se.

Medius är ett mjukvaruföretag som utvecklar och säljer lösningar för elektronisk fakturahantering, samt implementerar affärssystemet Microsoft Dynamics. Företaget har 1300 kunder, 250 anställda och kontor i Sverige (HK), Norge, Danmark, Polen, Nederländerna, USA, Malaysia och Australien. www.medius.se.

Ulf Vanselius

tag