Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2010 10 maj
Pyramid nominerad till Kundens Bästa Byrå - för fjärde året i rad

För fjärde året i rad är Pyramid nominerad till Kundens Bästa Byrå (tidigare Sveriges Bästa Byrå) och även i år är vi enda nominerade B2B-byrå från Sydsverige. Listan över nominerade byråer presenterades i fredags av branschtidningen Resumé.

Kundens Bästa Byrå är en tävling där bästa byrå utses i nio kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit som spänner över Förmåga, Kunskap, Affärsvärde och Leveranssäkerhet. I år betygsattes över 200 byråer av drygt 1.600 deltagande köpare av byråtjänster.

– Vi på Pyramid har en uttalad strategi att arbeta långsiktigt med våra kunder. Vi utvecklar kommunikationslösningar baserade på en stark strategisk bas kopplad till kreativitet, affärsmässighet och känsla, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid. 2006, 2007 och 2008/09 blev vi högst rankade av alla B2B-byråer i Sverige, och det är självklart inspirerande att de som deltagit i undersökningen fortfarande uppskattar vårt arbete. – Extra spännande i år är att vi har tagit klivit upp i "Elitserien", dvs byråer med en intäkt som överstiger 25 mkr. Medan många andra byråer har haft ett tufft 2009, lyckades Pyramid öka intäkterna med nästan 20% och nådde drygt 28 mkr i byråintäkt.

– Vi samarbetar med 30-talet svenska och internationella företag, varav de flesta är världsledande inom sina respektive nischer. Pyramid har en kompetens inom internationell marknadsföring som ingen reklambyrå i Sverige kommer i närheten av och det gör oss till en attraktiv partner för denna typ av företag, kommenterar Ulf Vanselius. Under inledningen av 2010 har vi inlett nya samarbeten med 10-talet kunder, bl a Cardo, Flextrus, Green Landscaping, Nibe och Scalado.

Läs mer om Kundens Bästa Byrå på
www.resume.se/event/kbb2010/

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 00 eller ulf@pyramid.se

Ulf Vanselius