Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2010 17 maj
10 nya kunder till Pyramid

Pyramid utsågs nyligen för fjärde året i rad till Sveriges högst rankade byrå inom business-to-business i kundundersökningen Årets Byrå, och dessutom till Årets Byrå i Sverige 2009. Utmärkelsen har gått hand i hand med att byrån under inledningen av 2010 har fått tio nya kunder.

Samarbeten har inletts med:

  • Cardo, för koncerngemensam kommunikationsutveckling
  • Green Landscaping, Sveriges ledande företag inom skötsel och anläggning av utemiljö
  • Flextrus, ledande inom flexibla extruderade material för förpackningsindustrin
  • Heatex, ledande inom luftvärmeväxlare för fastigheter och industri
  • Nexam Chemical, utvecklar unika tvärbindare för polymerindustrin
  • Nibe Brasvärme och varumärket Contura
  • Näringslivsdagarna i Helsingborg
  • Scalado, världsledande inom bildhantering för bl a mobiltelefoner
  • Stockholm Open, ärorik tennisturnering
  • The More Hotel, nytt fräscht hotellkoncept i Malmö

– 2009 blev Pyramids bästa år på 2000-talet och vi ökade våra intäkter med närmare 40% trots den konjunkturen som drabbat branschen hårt. Vi upplever en stark efterfrågan på kvalificerade tjänster inom varumärkesutveckling och strategisk marknads-kommunikation, kommenterar Ulf Vanselius, VD på Pyramid.

– Förutom ovanstående nya samarbeten förväntar jag mig att kunna offentliggöra ytterligare några större nya kunder inom kort. Trots konjunkturen har vi relativt lätt att attrahera nya kunder. Pyramid är Sveriges mest internationella reklambyrå och vi har positionerat oss som den självklara partnern för större exporterande företag.

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 26 eller ulf@pyramid.se.

Ulf Vanselius