Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2009 13 aug
Norden Machinery väljer Pyramid

Norden Machinery, med huvudkontor i Kalmar, har valt Pyramid som ny reklambyråpartner. I uppdraget ingår bland annat en ny kommunikationsplattform, ett antal kommunikationsenheter och en ny webbsajt.

Norden Machinery är världens ledande leverantör av tubfyllningssystem och ingår i den italienska koncernen Coesia. Försäljning sker via dotterbolag och distributörer i mer än 50 länder över hela världen. Kunderna finns inom pharma, kosmetik, livsmedel, tandkräm och industri.

– Vi är inne i en expansiv fas och ser stora möjligheter att växa trots det ekonomiska klimatet. Företaget är traditionellt teknikfokuserat och har stått för många av innovationerna i branschen. Vi vill genom samarbetet med Pyramid utveckla vårt erbjudande ytterligare och fokusera på de värden som ligger i varumärket Norden. Våra ambitioner är att växa ordentligt inom de närmaste åren, säger Björn Persson, Marknadsdirektör Norden Machinery.

– Norden Machinery är ett företag med produktion och försäljning på alla kontinenter och därför en kund som passar Pyramids kompetensprofil utmärkt. Dessutom levererar de mycket intressanta och tekniskt avancerade lösningar, där det finns stort utrymme att lyfta fram kundvärdet, säger Ulf Vanselius, VD Pyramid.

Arbetsgruppen på Pyramid består av:
Kristoffer Åkesson (AD), Roger Pecock (copy), Ulf Vanselius (strategisk utveckling) och Carl-Gunnar Hanson (projektledning).

För mer information, kontakta Ulf Vanselius eller Carl-Gunnar Hanson, tel 042-38 68 00.

Ulf Vanselius