Taggmoln


Kvalitetssäkring, Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, lågkonjunktur, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, kvalitet, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, metodik, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, Nordea Masters, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, erfarenhet, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2009 10 jul
DIAB väljer Pyramid som ny byrå för ökat fokus på marknadskommunikation

DIAB är en världsledande leverantör av lösningar för applikationer tillverkade i sandwichteknologi. Sandwichteknologi används bland annat vid tillverkning av blad till vindkraftverk, tillverkning av båtar och flygplansinredning, inom byggindustrin som fasadmaterial och för en rad andra applikationer inom flera olika industriella branscher.

– DIAB är en global spelare med produktion och försäljning på alla kontinenter och därför en kund som passar Pyramids kompetensprofil utmärkt. Dessutom levererar de mycket intressanta och spännande lösningar, säger Ulf Vanselius, VD Pyramid.

– Trots de allmänt dystra tiderna har DIABs marknader mycket goda utsikter för framtiden, bland annat med tanke på att vindindustrin är en verklig framtidsbransch. Vi ser samarbetet med Pyramid som en viktig del i vårt arbete med att förstärka vårt strategiska marknadsarbete: menar Jan Andersson, marknadschef DIAB.

Sedan årsskiftet anlitar DIAB, med huvudkontor i Laholm, Pyramid som partner för IR-aktiviteter.

DIAB är för närvarande bland annat involverade i en stororder till världens största klocktorn i Mecca Tower i Saudiarabiens heliga stad och har i år invigt en ny produktionsanläggning i Chennai, Indien.

DIAB Group AB ägs av börsnoterade Ratos AB.

Arbetsgruppen på Pyramid består av: Carl-Gunnar Hanson (projektledning), Vladimir Eidous (AD) Vera Porad Falk (copy), Irina Andreeva (grafisk formgivning).

För mer information, kontakta Carl-Gunnar Hanson, tel. 042-38 68 00.

Ulf Vanselius