Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2009 18 feb
Pyramid Sveriges bästa b2b-byrå i Årets byrå

Helsingborgsbaserade Pyramid blev på tisdagskvällen Sveriges högst rankade business-to-businessbyrå. Det var Dagens Industri och Regi som, på Oscarsteatern i Stockholm, delade ut priser för Årets Byrå, samt presenterade den branschstudie som ligger till underlag för utmärkelserna.

Årets Byrå utses i 10 olika kategorier. Utmärkelsen baseras på enkätsvar från drygt 1 900 köpare av byråtjänster. I år undersöktes över 120 byråer i Sverige. Pyramid från Helsingborg rankades som nr 3 i kategorin medelstora reklambyråer, men fick alltså också högst betyg i enkätsvaren bland alla renodlade business-to-business-byråer i Sverige.

- Självklart är vi glada att åter igen rankas högst av business-to-business-byråerna, konstaterar Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Vi har tre år i rad nått högst bland b2b-byråerna i undersökningen Sveriges Bästa Byrå, och alltså nu även i Årets Byrå. Det är dock ett orostecken för den svenska business-to-business-reklamen att vi är den enda b2b-byrån som nominerats.

- Vi är inne i en starkt positiv trend, trots allmänt tuffa tider. Under 2008 ökade vi vår intäkt med ca 25 % och har under inledningen av 2009 inlett nya samarbeten med ett 10-tal uppdragsgivare. Officiella är bl.a. två nya divisioner inom Atlas Copco, Rymdbolaget, Dermagen, Carpenova, och LUBio och inom ett par veckor kommer vi att offentliggöra ytterligare 2-3 större kunder. Detta gör att vi i princip redan har säkrat 2009 och kan satsa fullt ut på att ytterligare stärka vår position som Sveriges mest internationella byrå avslutar Ulf Vanselius.

Läs mer om Årets Byrå på
www.aretsbyra.se

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 26 eller ulf@pyramid.se

Ulf Vanselius