Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2008 20 nov
Pyramid nominerad till Sveriges Bästa Byrå – för tredje året i rad i Sveriges Bästa Byrå

För tredje året i rad är Pyramid nominerad till Sveriges Bästa Byrå. I år är vi dessutom enda nominerade B2B-byrå från Sydsverige. Listan över nominerade byråer presenterades i veckan av branschtidningen Resumé.Sveriges Bästa Byrå är en tävling där bästa byrå utses i åtta kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit. I år betygsattes över 200 byråer av drygt 1.600 deltagande köpare av byråtjänster.

- Vi på Pyramid har en uttalad strategi att arbeta långsiktigt med våra kunder. Vi utvecklar kommunikationslösningar baserade på en stark strategisk bas kopplad till kreativitet, affärsmässighet och känsla, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid.

- Vi samarbetar med 25-talet svenska och internationella företag, varav de flesta är världsledande inom sina respektive nischer. 2006 och 2007 blev vi högst rankade av alla B2B-byråer i Sverige, och det är självklart inspirerande att de som deltagit i undersökningen fortfarande uppskattar vårt arbete. Pyramid har ökat sin intäkt med ca 25% under 2008 och har under året inlett nya samarbeten med 10-talet kunder, bl a AAK, Atlas Copco, Axis, Bring, Establish och Rittal.

- Trots konjunkturen ser vi goda förutsättningar för fortsatt tillväxt under 2009, eftersom vi har en kompetens inom internationell marknadsföring som ingen reklambyrå i Sverige kommer i närheten av.

Läs mer om Sveriges Bästa Byrå på resume.se/nyheter/2008/11/20/de-ar-bast-i-reklam-supere/

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 26 eller ulf@pyramid.se.

Ulf Vanselius