Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, b2b, Lantmännen, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, Sveriges Bästa Byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Giza, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, mätning, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, Crawford, multikulturella kunder, metod, kreativitet, affärsmål, Diesel, byråintäkt, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, Elearning, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, arkiv, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kontor, kundansvarig, Flextrus, engelskspråkiga copywriters, blogg, 2013, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, internationell, image, events, marknadsstrategi, Tetra Pak, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Alfa Laval, kompetens, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, case, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Cardo, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, CellaVision, AAA, Duni, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2008 13 maj
Pyramid antar utmaning för Moving

Skandinaviska Moving, med huvudkontor och produktion i Åstorp, är en ledande leverantör av logistiklösningar för lager, distribution, plock och allmän materialhantering.

Moving siktar på att dubbla sin omsättning på fem år och har vänt sig till Pyramid för att få effektiv och verksam marknadsföring.

- Pyramid visade verklig förståelse för vår målsättning och den utmaning det innebär. De presenterade en lösning som överträffade våra förväntningar samtidigt som den överensstämmer mycket bra med vår faktiska verksamhet, säger Ulf Jansson, VD för Moving. Pyramids uppdrag omfattar design av Movings grafiska profil, marknadskommunikation för affärs- och branschpress, mässor, internkommunikation samt PR.

- Vi valde Pyramid efter att ha utvärderat lösningar både från vår tidigare byrå och från andra byråer. Pyramid erbjuder ett professionellt paket med tjänster för all vår marknadskommunikation, både för digitala och analoga media, säger Malin Schäfer, marknadschef på Moving.

- Att Moving valde oss trots att de satsat en hel del på den före detta byrån gör oss naturligtvis extra stolta och bekräftar vår ställning som ledande byrå inom business-to-business, säger Ulf Vanselius, VD för Pyramid.

Moving erbjuder kundanpassade totallösningar för lagerlogistik, från förstudie och design/installation av hela anläggningar till service och support samt ett användarvänligt Warehouse Management System.

Moving, med huvudkontor i Åstorp, har 150 anställda, omsätter 300 MSEK och har verksamhet i Sverige, Danmark och Norge.

Arbetsgruppen för Moving består av Carl-Gunnar Hanson, projektledare, Vladimir Eidous, Art Director och Vera Porad Falk, copywriter.

För mer information, kontakta:

Carl-Gunnar Hanson, projektledare
042-38 68 80
c-g@pyramid.se

Ulf Vanselius, VD
042-38 68 26
ulf@pyramid.se

Ulf Vanselius