Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2008 31 mar
Sju nya kunder till Pyramid

Atlas Copco, Crawford, Ruukki med flera väljer Sveriges mest internationella byrå

Pyramid utsågs nyligen för andra året i rad till Sveriges högst rankade byrå inom business-to-business i tävlingen Sveriges Bästa Byrå. Utmärkelsen har gått hand i hand med att byrån under slutet av 2007 har fått en handfull nya kunder.

Samarbeten har inletts med bl a:

  • Atlas Copco Rock Drills, världsledande inom produktivitetshöjande lösningar för gruv- och anläggningsindustrin
  • Crawford, en av världens ledande tillverkare av industriportar och dockningssystem
  • Leine & Linde, ledande leverantör av pulsgivare i avancerade mätsystem
  • Picodeon, högteknologisk ytbeläggning med hjälp av laserteknologi
  • Ruukki, ett av Finlands ledande industriföretag inom metallteknologi
  • Spectracure, utvecklingsbolag på IDEON i Lund med en banbrytande teknik för behandling av olika cancertyper
  • SÅAB, ledande transportföretag i Östergötland, Stockholm och Sörmland

- 2007 blev Pyramids bästa år på 2000-talet och vi upplever en stark efterfrågan på kvalificerade tjänster inom varumärkesutveckling och strategisk marknads-kommunikation, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Pyramid är Sveriges mest internationella reklambyrå och vi har positionerat oss som den självklara partnern för större exporterande företag.

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-386826 eller ulf@pyramid.se.

Ulf Vanselius