Vi är Pyramid

Anders Adolvsson
CD, Senior Art Director

Anders Adolvsson

Anders kommer närmast från Kunde & Co i Köpenhamn. Vi är glada över att ha lockat över honom till rätt ställe och på rätt sida av sundet. Anders har en mycket bred portfölj med erfarenhet och AD-kompetens med sig till oss, bland annat är han riktigt vass på Corporate Identity. På sin lediga tid för han enligt egen utsago en ojämn kamp mot sin trädgård. 5000 kvadratmeter tomtyta kräver sin insats. På vintern, när trädgården sover, passar Anders på att resa till snön för att åka skidor.

Anders Raaf
Head of Film

Anders Raaf

Anders Raaf kom till Pyramid efter ett uppdrag som landschef för BBC. Utöver BBC så har Anders en bred kompetens inom mediaproduktion och ett förflutet som fotograf med bas i Sydafrika, New York och Paris. Under en del år arbetade han dessutom med biståndsfrågor i Afrika & Asien som anställd vid FNs Utvecklingsprogram.

Christian Svensson
Web designer

Christian Svensson

Vi plockade Christian direkt från skolbänken innan bläcket på examensbeviset torkat. Han förstärker vårt digitala team med sin snygga webbdesign och har antagligen Pyramids högsta puls i tävlingar som terrängloppet Salomon trail tour.

Fanny Hellström
Graphic Designer
Franciska Bonthron
Project Manager
Gunilla Alsterfjord
Financial Manager

Gunilla Alsterfjord

Gunilla hörde till Pyramid under IT-erans snurriga dagar. Nu är hon tillbaka, håller hårt i faktureringspärmarna och missar inte ett öre. Drillar de röd-vita hundarna att bli bäst i alla möjliga hundsporttävlingar på fritiden.

Ida Persson
Project Manager
Irina Andreeva
Graphic Designer

Irina Andreeva

Irina är utbildad i konst och grafik vid universitetet i Moskva. Verkade som konstnär och designer innan hon började på Pyramid 2001. Irina arbetar med grafisk design för flera av våra stora uppdragsgivare. Hon är en konstnärssjäl med stark känsla för estetik och smakfulla detaljer.

Jesper Petersson
Head of Production, Account Manager

Jesper Petersson

Jesper är mannen som alltid har den information man behöver - när man behöver den. Mångårig medarbetare på Pyramid med stenkoll på kundernas alla produkter och vad Pyramid har producerat för varje kund. Mår bäst på jaktpasset en svinkall, gråfuktig gryning tillsammans med alerta hunden Lexy.

Joakim Ebstein
Head of Digital Marketing

Joakim Ebstein

Joakim är en eldsjäl – han brinner för digital marknadsföring. Med 15 års erfarenhet i bagaget har han en senior tyngd, bl.a. är han certifierad i Adwords och har specialistkunskaper inom mätsystem, SEO, native advertising, programmatic buying, social media och affiliate marketing. Yoga och golf är intressen IRL, liksom NHL-hockey.

Johan Warnolf
Art Director

Johan Warnolf

Johan arbetar med grafisk kommunikation och design för alla typer av trycksaker, och är företagets specialist på asiatiska språk och typografi. Är dessutom en hejare på färger i tryck och på bildskärm. På fritiden springer han bland annat runt och fotograferar med en klassisk Kodak Retina.

Jonas Lindström
Account Director
Julia Diogo Persson
Project Manager
Maggie Crusell
Senior Copywriter

Maggie Crusell

Maggie är en riktig blandras och talar fyra språk flytande. Hon är en av Pyramids engelska copywriters, ett värv hon praktiserat i över 12 år. Maggie är dessutom utbildad ekonom, certifierad dykare, galen i mekaniska hästar och mamma till busfröet Martin.

Magnus Åström
Graphic Designer

Magnus Åström

Magnus är en tävlingskille som ständigt håller igång med löpning, golf och gym. Har sprungit ett maraton, funderar på ett till och tycker att ett Triathlon vore spännande. Medan han visualiserar idrottsprestationerna mentalt levererar han oklanderliga trycksaksoriginal i turbofart - vad annars?

Mari Almertz
Financial Assistant

Mari Almertz

Bakom ljuva Maris väna fasad döljer sig en lady med benhård kontroll över företagets inkomster och utgifter. Hur hon håller sina naglar sådär långa, snygga och skarpa vet vi inte, inte är det på arbetstid med nagelfil iallafall. Kanske är det nagelfarningen av fakturorna som är hemligheten? Eller kommer det med uppgiften att vara ekonomichefens högra hand? Vi håller oss vänner med Mari, det är ett som är säkert.

Mark Drake
Senior Copywriter

Mark Drake

Mark hade tröttnat på majsfälten i amerikanska mellanvästern när Amors pilar pekade på Tjeckien. Han föll pladask och blev kvar som engelsklärare åt den intelligentia som tog över makten efter murens fall. Snart pekade Amors pilar mot Sverige men som tur är var hans svenska elever inte lika intressanta som de tjeckiska. Plötsligt fann han sin roll som copywriter, och till slut fann även vi varandra.

Mats Rönne
Senior Strategist

Mats Rönne

Senior varumärkesstrateg som arbetar på Pyramid Stockholm. Hans långa erfarenhet från otaliga globala varumärkesprojekt (tänk Electrolux, Ericsson, Skanska…) är förstås en perfekt matchning mot Pyramids globala B2B-profil.

Patrik Olsson
Interactive Art Director

Patrik Olsson

Ge en hög bilder, lite texter och en speakerröst till Patrik. På nolltid har han skapat ett levande mästerverk som får den mest luttrade att tappa hakan. Är också Pyramids Quentin Tarantino med ett gediget entourage som hoppas få flankera honom i Cannes en vacker dag. Lever ut sina drömmar om en NHL-karriär i innebandylaget The Bandyts.

Pia Silver
Senior Art Director

Pia Silver

Utbildad på Berghs och har många års erfarenhet av marknadsföring i både print och digitala kanaler. Jobbat på reklam-, kommunikations- och IT-byråer men också startat och drivit flera egna företag. Ett fritidshus på Råå ledde till en förälskelse i Helsingborg så nu har flyttlasset gått permanent från Göteborg.

Stefan Risberg
Art Director
Rikard Jevinger
Strategic Account Director

Rikard Jevinger

Strategic Account Director and leader with a demonstrated experience of working in the marketing and advertising industry. Strong sales professional skilled in Strategy, Integrated Marketing, Advertising, Digital Project Management, Marketing and Communications.

Stefan Dimitrijevic
Wordpress Developer
Vladimir Eidous
Senior Art Director

Vladimir Eidous

Utbildad i Konst och Grafik vid Universitetet i Moskva och flyttade till Sverige 1992. Strax fann Pyramid och Vladimir varandra och sedan dess arbetar han med stor energi, idérikedom och noggrannhet för många av våra stora uppdragsgivare. Hans bildning och kunnande inom konst, design och allt mellan himmel och jord är en verklig tillgång för både kunder och kollegor.

Zandra Kristensson
Mood Manager