Aktuella kunder

 • Alfa Laval
  Alfa Laval är en av världens ledande tillverkare av produkter och processlösningar. Samarbetet inleddes 2011 och omfattar idag samtliga Alfa Lavals tre divisioner: Energy, Food & Water och Marine.
 • ArjoHuntleigh
  ArjoHuntleigh är en global leverantör av medicinsk utrustning med en omsättning på cirka 750 miljoner Euro, 4 500 anställda i över 30 länder och en marknad på över 100 länder. Forskning och utveckling är strategiskt lokaliserad vid fem anläggningar i Europa och Nordamerika. Produktion sker i tio fabriker världen över. Samarbetet med Arjo, nu ArjoHuntleigh, inleddes på 1990-talet och omfattar ett stort antal digitala lösningar inom bl a e-learning.
 • Awa

  Awa är ett av Europas ledande företag inom IP och patenträtt. Samarbetet inleddes 2012 och omfattar visuell identitet, varumärkesplattform, alla former av kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.awa.se

 • Beckers

  Beckers är en global ledare inom industriell ytbeläggning. Samarbetet inleddes 2016 och omfattar en ny kommunikationsplattform samt kommunikation i traditionella och digitala media.

 • Borgestad Industries
  Borgestad Industries är en ledande leverantör av eldfasta produkter till främst cement- och stålindustrin. Borgestad Industries är noterat på Oslobörsen. Samarbetet inleddes på 1980-talet och har under åren omfattat strategisk kommunikationsutveckling samt marknadsrelaterad och finansiell kommunikation i traditionella och digitala media.
 • Bosch Group
  Hägglunds är ett av världens ledande företag inom drivsystem för bl a industriella och marina applikationer. Samarbetet inleddes 2012 och omfattar kommunikation i traditionella och digitala media.
 • Bostik

  Bostik är en ledande tillverkare av lim, spackel, fix & fog samt tätningsmedel till bygg- och gör-det-själv-marknaden och ingår i den franska kemikoncernen Total SA. Samarbetet inleddes 2005 med en digital kommunikationsplattform för dagligvaruhandeln. Därefter har flera lösningar för digitala media genomförts.

  www.bostik.se

 • Bring

  Bring, som ägs av Posten Norge är en av Nordens ledande logistikleverantörer med verksamhet inom alla logistikområden.

  Samarbetet inleddes 2007 och omfattar kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.bring.se

 • Camfil

  Camfil är ledande inom filter för industriell luftrening. Samarbetet inleddes 2018 och omfattar kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.camfil.se

 • Consafe Logistics

  Consafe Logistics är ledande inom logistiska stödsystem. Samarbetet inleddes 2018 och omfattar kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.consafelogistics.com

 • Contura

  Contura är ett varumärke inom NIBE – Nordens största tillverkare av villavärmeprodukter med en marknadsledande position i norra Europa inom bl a brasvärmeprodukter, varmvattenberedare och värmepumpar. NIBE är noterat på Stockholmsbörsen.

  Samarbetet med Contura inleddes 2009 med att se över varumärkes- och kommunikationsplattform och innefattar alla typer av kommunikation.

 • Corteva

  Corteva Agriscience är sammanslagningen av DuPonts och Dows verksamheter inom växtskydd. Samarbetet inleddes 2018 och omfattar strategi samt kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.corteva.com

 • Enfo

  Enfo är ett av Nordens ledande IT-företag. Samarbetet inleddes 2011 och omfattar att skapa en ny strategisk plattform samt kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.enfo.se

 • ESS (European Spallation Source)

  ESS bygger världens starkaste neutronkälla för att studera och utveckla material ner på molekylnivå. Samarbetet inleddes 2018 och omfattar identitet och kommunikationsstrategi. w

  www.europeanspallationsource.se

 • Eurofins

  Eurofins Product Testing med huvudkontor i Danmark är en av världens ledande företag inom produkttestning. Samarbetet inleddes 2016 och omfattar en ny kommunikationsplattform samt kommunikation i traditionella och digitala media.

 • Gyproc

  Gyproc är ledande i Skandinavien inom lättbyggnadssystem med syfte att möta behovet av energi- och miljövänliga bygglösningar. Samarbetet inleddes 2013 med att utveckla kommunikationslösningar för digitala och traditionella media.

  www.gyproc.se

 • Habasit

  Habasit har sitt huvudkontor i Schweiz och är världsledande inom transportsystem. Samarbetet inleddes 2018 och omfattar strategi samt kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.habasit.com

 • Hammar

  Hammar Maskin är världsledande koncern inom sidlastare. Samarbetet inleddes 2018 och omfattar strategi sam kommunikation traditionella och digitala media.

  hammar.eu

 • Hiab
  Hiab är en världsledande leverantör av materialhanteringsutrustning för fordon genom åtta starka varumärken, bl a Hiab, Multilift, Loglift, Jonsered och Zepro.
  Samarbetet inleddes 2013 med att utveckla en strategisk kommunikationsplattform samt kommunikation i digitala och traditionella media.
 • HWF Advokater

  Ledande advokatbyrå i Helsingborg.
  Samarbetet inleddes 2017 och omfattar strategi samt kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.hwf.se

 • Hälsostaden

  Hälsostaden Ängelholm AB är ett unikt fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar lokaler och närmiljö för vård och omsorg. Fokus sätts på patienten och de fysiska förutsättningar som krävs för att bedriva en sjukvård som är friskare och mer tillgänglig. Samarbetet inleddes 2013 med skapandet av en varumärkesplattform och grafisk identitet, och omfattar i dag marknadsföring och kommunikation i alla media.

  www.halsostaden.se

 • Höganäs AB
  Höganäs är en världsledande leverantör inom metallpulver och en rad nya spännande applikationer.
  Höganäs har samarbetat med Pyramid i omgångar de senaste 20 åren. De senaste projekten genomfördes 2013 för att se över Höganäs strategiska plattform.
 • Iconovo

  Iconovo utvecklar system för inhalatorbaserade läkemedel. Samarbetet inleddes 2018 och omfattar strategi samt kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.iconovo.se

 • Imsys

  Imsys utvecklar kretsar för IoT-applikationer.
  Samarbetet inleddes 2017 och omfattar strategi samt kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.imsystech.com

 • LightLab

  LightLab är ett börsnoterat företag som utvecklat en unik belysningsteknologi. Samarbetet inleddes 2011 och omfattar att utveckla en ny strategisk plattform samt kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.lightlab.se

 • MCT Brattberg
  MCT Brattberg är världsledande inom kabel- och rörgenomförningar för extrema miljöer, som oljeplattformar, fartyg och kraftstationer. Samarbetet inleddes 2006 med att utveckla en strategisk kommunikationsplattform samt kommunikation i traditionella och digitala media.
 • Medius
  Medius är ett av världens ledande företag inom automatisk fakturahantering. Samarbetet inleddes 2013 och omfattar att utveckla en ny strategisk plattform samt kommunikation i traditionella och digitala media.
 • Medivir

  Medivir utvecklar innovativa läkemedel för behandling av cancer. Samarbetet inleddes 2017 med att bygga en strategisk kommunikationsplattform. Medivir är noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen.

 • Midroc

  Midroc är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö.
  Samarbetet inleddes 2015 och omfattar en varumärkesplattform samt kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.midroc.se

 • MilDef
  MilDef utvecklar datorer och datorsystem för arbete i miljöer där kraven på hållbarhet, slitstyrka och funktionalitet är mycket stora och i vissa fall direkt livsavgörande. Kunder är framför allt den globala försvarsindustrin. Samarbetet inleddes 2009 med att utveckla en strategisk kommunikationsplattform samt kommunikation i digitala och traditionella media.
 • Minova

  Minova har sitt huvudkontor i London och är världsledande inom marksäkring för bl a den globala gruv- och anläggningsindustrin. Samarbetet inleddes 2018 och omfattar strategi samt kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.minovaglobal.com

 • Munkfors
  Munkfors är en världens ledande tillverkare av sågblad för bl a trävaru- och livsmedelsindustrin. Företagets verksamhet är höginternationell med de viktigaste kundgrupperna i Europa, Asien och USA. Samarbetet inleddes 2006 med att utveckla en strategisk kommunikationsplattform samt kommunikation i traditionella och digitala media.
 • Navet

  Navet är en södra Sveriges ledande konsultbolag med verksamhet inom Corporate finance, Affärsutveckling & Affärssystem. Samarbetet inleddes 2016 och omfattar strategi, en ny kommunikationsplattform samt kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.navet.se

 • Nederman

  Nederman är en av världens ledande leverantörer inom filtrering, rening och återvinning i krävande miljöer.

  Samarbetet inleddes 2015 och omfattar kommunikation i traditionella och digitala media.

 • NORD-LOCK
  Nord-Lock tillverkar och säljer skruvsäkringssystem som inte påverkas av vibrationer eller dynamiska belastningar, bl a en unik killåsningsbricka. Nord-Lock har egna dotterbolag i 10-talet länder och täcker resten av världen genom ett nätverk av återförsäljare. Samarbetet inleddes 2009 med att utveckla en strategisk kommunikationsplattform samt kommunikation i digitala och traditionella media.
 • Posten Norge

  Posten är en nordisk post- och logistikkoncern med ca 19.000 medarbetare.

  Samarbetet inleddes 2009 och omfattar kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.posten.no

 • Probi

  Probi är ett F&Y-företag inom probiostik. Samarbetet inleddes 2017 med att bygga en strategisk kommunikationsplattform. Probi är noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen.

 • Rapid Granulator
  Rapid är en världens ledande tillverkare av granuleringskvarnar och tillhörande utrustning. Företagets verksamhet är höginternationell med de viktigaste kundgrupperna i Europa, Asien och USA. Samarbetet inleddes 2002 och omfattar kommunikation i traditionella och digitala media.
 • Sandvik

  Sandvik är ett världsledande företag, specialiserat på högförädlade produkter i avancerade rostfria material, speciallegeringar samt metalliska och keramiska motståndsmaterial. Samarbetet inleddes 2013 med att utveckla en strategisk kommunikationsplattform.

 • Sparbanken Boken

  Samarbetet inleddes 2017 och omfattar kommunikation i digitala media.

  www.sparbankenboken.se

 • SSAB

  SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag med global försäljning. Samarbetet inleddes 2014 och omfattar utvecklingen av digital kommunikation.

 • Stora Enso

  Stora enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper.
  Samarbetet inleddes 2016 och omfattar strategi för bolagets digitalisering samt utveckling av nya digitala kanaler.

  www.storaenso.com

 • Sulzer
  Sulzer är världsledande inom dränkbara pumpar och annan utrustning för vattenrening. Företagets verksamhet är höginternationell med produktionsanläggningar på flera kontinenter och drygt 20-talet säljbolag. Samarbetet inleddes 2009 med att utveckla en strategisk kommunikationsplattform för ABS EffeX – Sulzers nya produktplattform med produkter som är synnerligen energisnåla. Sedan 2009 har årliga globala lanseringar genomförts med produktioner på 15-talet språk.
 • Swedish Open
  Pyramid är officiell IT-partner till de tre tävlingarna Collector Swedish Open, Skistar Swedish Open och If Stockholm Open.
 • Tetra Pak

  Tetra Pak är världens ledande leverantör inom process- och förpackningslösningar för livsmedel. Efter några års uppehåll, återupptogs samarbetet under 2014 med Pyramid som partner för främst globala produktlanseringar.

 • Tibnor

  Tibnor är Nordens ledande leverantör av stål och metaller för verkstads-, process- och byggindustrin. Samarbetet inleddes 2014 och omfattar utvecklingen av digital kommunikation.

  www.tibnor.se

 • Trelleborg AB

  Världsledande koncern inom polymerer.
  Samarbetet inleddes 2018 och omfattar kommunikation inom digitala media.

  www.trelleborg.com

 • Valmet

  Valmet är världens ledande leverantör av utrustning för pappersindustrin. Valmet i Karlstad, som svarar för huvuddelen av relationen är världsledande inom lösningar för tissuetillverkning samt service. Samarbetet inleddes 2010 och omfattar att utveckla en ny strategisk plattform samt kommunikation i traditionella och digitala media.

  www.valmet.com