Tag cloud


Spectracure, Gyproc, Helsingborg, AkkaFRAKT, feeling, Bluetooth, Current customers, Posten Norge, English-language copywriters, Best Agency, Flint Group, Rymdbolaget, marketing, offering, aesthetics, clients, Agency of the Year 2010, Sulzer, business goals, Cramo, Tetra Pak, Cargo News Center, Nord-Lock, Metso, strength, internet, driver, kommunikation, port, Crawford, Diesel , the turnover of agency revenue, recession, lönsamhet, pr, csr, SUN Automation Group, brand development, pyramid, Marine, web agency Petra, newsarchive, Lantmännen, Agency of the year, contacts, popular agency, skills, Skånska Energi, advertising, planning, sharing, example, implementation, archive, communication platform, financial crisis, Ruukki, strategy, Flextrus, project definition, Sweden’s Best Agency, Customer’s Best Agency, Kompetensor AB, sweden's best agency, execution, 2013, EuroMaint, DIAB, map, services, communications, Swedish Open, diversity, Nordea Masters, quality, Stockholm Open, employees, creativity, strong, events, competitiveness, blogging, international, major customers, method, Hiab, GAIA Leadership, coordination, LogIn, the year's best agency, Enfo, results, Picodeon, evaluation, Sweden’s best B2B agency, Alfa Laval, HemoCue, experience, SAS Cargo, performance, Heatex, Leine & Linde, Contura, Bring, Woody Bygghandel, integrated marketing communication, knowledge, Dermagen, network, best B2B agency, branding, solution deployment, Agency of the Year 2008, b2b blog, methodology, case, awards, Atlas Copco, IQHBG, JBT Corporation, philosophy, AAK, measurement, Axis, Moving, cooperation, b2b, ABS, news, monitoring, international network, examples, promotion, positions, Decido AB, phone, Seminarium, Green Landscaping, Skånetrafiken, image, Cardo, Norden Machinery, culture, Nibe, international competence, Duni, facts, analysis, customers, offer, Carpe Nova, partner, digital media, SÅAB, prizes,
2018 08 maj
Pyramid söker copywriter

Vi söker en svensk copywriter som är en fena på utveckling av koncept och idélösningar inom B2B. Du är strategisk, kreativ och vill påverka och förändra. Du skriver lika gärna korta slagkraftiga budskap som längre informativa texter om våra kunders tekniska lösningar och innovationer. Koncept och kommunikationslösningar kundanpassas med säker hand både för digitala kanaler och print. Som copywriter hos oss blir du en viktig lagspelare i vårt team som består av reklambyrån Pyramid, digitalbyrån Petra och varumärkesbyrån Graal.


Ansökan skickas senast den 31 maj, 2018 till 
rikard@pyramid.se

Ulf Vanselius

tag